Kategorie: Zavařování

003

Mandle v medu

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: mandle v libovolném množství, tekutý med Postup: Mandle zbavíme slupky tak, že je ...

Celý recept
jam-2441824_960_720

Malinový džem

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 1 kg malin, 1 kg želírovací cukr, kyselina citrónová nebo citrónová šťáva Postup: ...

Celý recept
018 16

Rybízová marmeláda

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 1,2 kg červeného rybízu, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová Postup: Omytý rybíz ...

Celý recept
017 9

Marmeláda z černého rybízu

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 1,2 kg černého rybízu, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová Postup: Omyté kuličky ...

Celý recept
recepty 054

Višňová marmeláda

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 1 kg vypeckovaných višní, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová Postup: Omyté višně ...

Celý recept
024 12

Ostružinová marmeláda

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 1 kg ostružin, 1 kg želírovacího cukru, kyselina citrónová nebo citrónová šťáva Postup: ...

Celý recept
023 7

Lečo

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 2 kg rajčat 1 kg zelených paprik trochu oleje zavařovací sklenice, víčka Postup: ...

Celý recept
106

Zavařování pečeného masa

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: vepřové, drůbeží nebo krůtí maso na pečení (musí být bez kosti), sůl, kmín, ...

Celý recept
005 11

Zavařování dušeného masa

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: maso kuřecí, krůtí, vepřové, sůl, popřípadě koření, trochu oleje Na zavařování: zavařovací sklenice, ...

Celý recept
104

Zavařování řízků

Kategorie:
Hodnocení: (4 / 5)

Použité suroviny: kuřecí, vepřové nebo krůtí libové maso na řízky, sůl, vejce, hladká mouka, strouhanka, ...

Celý recept