Kategorie: Zavařování

DSC_0095

Jahodová marmeláda

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Suroviny: 1 kg jahod (očištěných a omytých) 1 želírovací cukr (Labela, Dr. Oetker) kyselifna citronová ...

Celý recept
DSC_0006

Kysané zelí recept

Kategorie:
Hodnocení: (5 / 5)

Potřebné suroviny: 5 kg bílého hlávkového zelí (nakrouhaného) 80 g cibule nakrájené na plátky 10 ...

Celý recept
plums-1584244_960_720

Švestková povidla bez míchání

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 2,5 kg švestek, 2 dcl octa, 0,5 kg cukru krupice, rum na zalití ...

Celý recept
046 6

Jahodová marmeláda s rebarborou

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 1,5 kg jahod, 0,5 kg rebarbory, 1 kg želírovacího cukru 2:1, kyselina citrónová ...

Celý recept
032 8

Bezinkový sirup

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 20 květů bezu, 3 citrony, 2,5 kg cukru, 3 lžičky kyseliny citrónové, rum ...

Celý recept
014 12

Křenex

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 2 sklenice nastrouhaného křenu, 3 kostky cukru, 1 štamprle oleje, 4 štamprle octa, ...

Celý recept
014 12

Křenex II

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: 30 dkg nastrouhaného křenu, 2 dcl převařené vody, 2 dcl oleje, 1 velká ...

Celý recept
032 9

Zavařování okurek – sladkokyselých

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: okurky na nakládání, cibule, mrkev, křen a kopr Sladkokyselý nálev: 2,5 litru vody, ...

Celý recept
024 11

Ořechy v medu

Kategorie:
Hodnocení: (0 / 5)

Použité suroviny: vlašské ořechy v libovolném množství, tekutý med Postup: Jádra vlašských ořechů naplníme do ...

Celý recept
028 9

Višně v rumu

Kategorie:
Hodnocení: (3 / 5)

Použité suroviny: omyté višně v libovolném množství, rum, cukr krupice Postup: Višně ukládáme do sklenic ...

Celý recept