Horké maliny se zmrzlinou (+)

By : | 0 Comments | On : Leden 6, 2014 | Category : Moučníky

Použité suroviny v receptu:

čerstvé nebo mražené maliny, cukr moučka, vanilkový cukr, citrónová šťáva, vanilkový nanukový dort, čokoláda na strouhání, oplatek, šlehačka

Postup:

Maliny opláchneme vodou, necháme okapat, vložíme do misky vhodné do mikrovlné trouby, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme moučkovým a vanilkovým cukrem a zahřejeme v mikrovlné troubě. Ihned horké podáváme s vanilkovou zmrzlinou, ozdobíme oplatkem a strouhanou čokoládou nebo šlehačkou.

Použité koření:

vanilkový lusk

 

 

 

 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *