Plátky zapečené se sýrem (+)

By : | 0 Comments | On : Leden 6, 2014 | Category : Drůbeží maso

 

Použité suroviny:

40 dkg kuřecího nebo krůtího masa, plátkový sýr, 3 lžíce sójové omáčky, 2 vejce, 2 lžíce solamylu, 2 lžičky bazalky, 1 lžíce hořčice, sůl a olej

Postup:

Maso nařežeme na plátky a naklepeme.V misce smícháme sójovou omáčku, vejce, solamyl, bazalku a hořčici. Do takto připravené marinády plátky masa naložíme a necháme chvíli odležet. Pak maso i s marinádou vložíme na pánev na trošku rozehřátého oleje, jemně osolíme a osmahneme nejprve z jedné strany, pak plátky masa obrátíme a opět smažíme na mírném plameni, před dokončením poklademe plátky sýra, přikryjeme pokličkou a necháme sýr roztavit.

Vhodná příloha: brambory, hranolky

Použité koření:

bazalka 

 

 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *