Linecká srdíčka s růžičkou
2019-11-07- Chod: Chuťovka
- Příprava : 0m
- Vaření : 0m
- Připraveno : 0m
Potřebujeme:
Linecké těsto:
250 g hladké mouky
140 g másla
80 g mletého cukru
1 vanilkový cukr
2 žloutky
nastrouhaná citrónová kůra
Zdobení: marmeláda na slepování, bílá čokoládová poleva, ozdoby z marcipánu, bílémkuličky
Postup:
Vypracujeme těsto a necháme v chladu odpočinout do dkruhého dne. Těsto vyválíme, vykrajujeme srdíčka a upečeme na vymazaném plechu. Po vychladnutí slepujeme marmeládou a potřeme bílou čokoládovou polevou. Zdobíme růžičkou a lístkem vyrobených z marcipánu a bílými kuličkami zakoupenými v obchodě.